Vrijwilliger, iets voor jou?

Wij werken veel met vrijwilligers.  Wellicht iets voor jou?

Wij zoeken vrijwilligers voor verschillende functies. Hieronder vind je onze vacatures. Heb je interesse? Neem dan contact op met Marieke of Kees, onze beheerders. Tel. 0418-513589.

Vrijwilliger bij Het Eetpunt

Kom ons helpen bij het Eetpunt. We hebben een gezellig en enthousiast team die het onze gasten graag naar de zin maakt. Vind jij het leuk om te kokkerellen of wil je graag de gasten verwennen? Meld je dan aan als vrijwilliger! Meer weten? Kom eens langs of stuur een berichtje.

Bij het Eetpunt kan iedereen terecht voor een heerlijk versgekookt driegangenmenu. Veel bewoners van ’t Schootsveld, de appartementen boven De Grote Aak, maken hier gebruik van. Maar ook steeds meer mensen uit De Vergt en de rest van Zaltbommel komen graag een hapje eten.  Het Eetpunt draait grotendeels op vrijwilligers, zowel in de keuken als in de bediening. 

Wij zoeken dan ook vrijwilligers die ons bij De Grote aak in de keuken willen helpen, of in de bediening of een combinatie van beiden. Horeca-ervaring is niet nodig. Er is een gezellig team van vrijwilligers en  de beheerders en de professionele kok zorgen voor een goede begeleiding.

Vrijwilligers helpen één of soms meerdere middagen in de week. Werktijden in overleg.  Nadat de gasten zijn vertrokken, eten de vrijwilligers gezamenlijk. 

Get 30% off your first purchase

X