1
 1
 1

Nieuwsbrief De Grote Aak

29 januari 2016

De special 'het Winterbuffet' is in alle opzichten zeer geslaagd. Met dank aan het grote aantal bezoekers en ook veel dank aan de enorme inzet van alle EETpunt-teamleden. 

Kontakt heeft er een bijzonder aardig artikel over geplaatst:   ( http://www.hetkontakt.nl/regio/bommelerwaard/49156/alle-leeftijdsgroepen-voelen-zich-welkom-in-de-grote-aak )

 

 

 

 

 

 

Januari 2015

Een nieuwe kok!

Sinds 5 januari 2015 zwaait chefkok Roy van Wijk de scepter in de keuken van de Grote Aak. Hiermee is de oorspronkelijke opzet om te gaan werken met een eigen, vaste kok gerealiseerd, en gelet op de enorm positieve reacties hebben we met Roy een heel goede keus gemaakt!

 

 

ALGEMENE INFORMATIE

Verhuur van ruimtes/Podium voor eigen activiteiten

In De Grote Aak kunt u voor een zeer schappelijke prijs een ruimte huren, met of zonder catering. De ruimtes zijn voor verschillende soorten activiteiten geschikt: van feesten en partijen tot informatiemarkten, vergaderingen, workshops en cursussen.

Daarnaast biedt De Grote Aak graag een podium voor ondernemende mensen die nieuwe initiatieven en evenementen in dit mooie centrum willen realiseren.

Dankzij een bijdrage van de Van Voorden Stichting beschikt het centrum sinds kort ook weer over een goede (elektrische) piano!

 

Leesboom

In De Grote Aak is ook een ‘Leesboom’ te vinden. U vindt deze direct bij binnenkomst rechts om de hoek. Het principe van de Leesboom is dat u een boek uit de boekenkast kunt meenemen, als u zelf ook een boek inbrengt.  Omdat we op dit moment teveel boeken hebben nodigen we u van harte uit te komen ‘grasduinen’ in de kast en een boek naar keuze mee te nemen! Daarbij kunt u óók een drankje nuttigen, maar dat is niet verplicht!

 

De Grote Aak is gevestigd aan de Johan van Oldenbarneveldtstraat 2 in Zaltbommel.

 

Het Eetpunt in De Grote Aak is geopend van maandag t/m vrijdag  tussen 17.00 en 19.00 uur (de keuken is open tot 19.00 uur).  Het menu van het Eetpunt vindt u elke week onder Eetpunt op deze website. Reserveren  voor het Eetpunt is mogelijk van maandag t/m vrijdag via tel. 0418-513589 vanaf 16.30 uur tot 19.30 uur.

 

De Leesboom kan op maandag t/m vrijdag bezocht worden tijdens openingsuren.

 

Informatie over activiteiten en evenementen in De Grote Aak vindt u verderop in deze Nieuwsbrief en onder Agenda op deze website.

 

Wilt u een ruimte huren of hebt u ideeën voor het realiseren van nieuwe initiatieven in De Grote Aak, neem dan contact op met Rob Metz  of Atie Mos via info@degroteaak.nl of telefonisch vanaf 16.30 uur 0418-513589.

 

 

 

 

Oktober 2014

 

Ontwikkelingen in het afgelopen jaar

Begin 2014 maakte wijkcentrum De Grote Aak met beheerders Hans de Beus (Het Hof) en Rob Metz een nieuwe start. Voor het dagelijkse Eetpunt werd een kok van Care Culinair in Waardenburg ingehuurd en al gauw kon de Grote Aak zich verheugen in een groeiende schare los-vaste eters. Ook na de vakantiestop weten velen de weg naar De Grote Aak weer te vinden voor een aangenaam geprijsde smakelijke maaltijd.

Daarnaast vinden er in dit centrum allerlei activiteiten plaats zoals lezingen, concerten en cursussen en vindt een groeiend aantal huurders in De Grote Aak een vaste plek voor de door hen georganiseerde activiteiten. In deze Nieuwsbrief brengen wij u daarvan graag op de hoogte!

Nieuwe ontwikkelingen

Inmiddels is een van de vrijwilligers van het eerste uur in opleiding voor kok. Samen met zijn collega-vrijwilligers zal hij op termijn het stokje gaan overnemen in de keuken van het Eetpunt. Ook de afzuigproblematiek  in de keuken zal binnenkort tot het verleden behoren.  En met de hulp van een studente Marketing en Communicatie zal (in de vorm van afstudeerproject) de PR en zo mogelijk ook de website van De Grote Aak worden aangepakt. Daarna hopen we u nog beter te kunnen informeren over onze activiteiten